Abies Nordmann de LUXE SLIM 215, LED 248
  • Triumph tree
  • 10 Jaar

Abies Nordmann de LUXE SLIM 215, LED 248


Merk: Triumph tree
EAN: 8718861632613
Garantie: 10 Jaar

Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 124 cm
Ophanghaak: Hinged
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:

De Abies Nordmann de LUXE SLIM green LED is een boom uit de Triumph Tree Premium Nature collection met standaard 10 jaar garantie. De naalden aan het uiteinde deze boom zijn door middel van spuitgieten gemaakt. Deze boom lijkt zo echt dat het net lijkt of hij zo uit het woud komt.

Triumph Tree kunstkerstbomen zijn van een uitzonderlijke goede kwaliteit. Door zijn stevige takken en de beste kwaliteit kunststof zijn deze bomen zeer mooi te decoren en na vele jaren gebruik niet van nieuw te onderscheiden.

Alle Triumph Tree bomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd)

De Abies Nordmann de LUXE green is een boom uit de Triumph Tree Premium Nature collection met standaard 10 jaar garantie. De naalden aan het uiteinde deze boom zijn door middel van spuitgieten gemaakt. Deze boom lijkt zo echt dat het net lijkt of hij zo uit het woud komt.


De afmeting van deze boom is:
Hoogte: 215 cm
Diameter: 124 cm                                                                                                        

Aantal takken: 1673

LED: 248

 

De uiteinde van de takjes van deze boom zijn gemaakt van polyethyleen. Hierdoor is deze boom niet van echt te onderscheiden.

De takken van deze boom zitten aan de boom bevestigd door middel van een scharnier systeem.

Alle Kunstkerstbomen van Triumph Tree worden geleverd met een stevige metalen voet. Deze voet is aan de uiteinde voorzien van rubber dopjes zodat de vloer niet kan worden beschadigd.

Alle kerstbomen wordt geleverd in een stevige opbergdoos waarin je de boom na de kerst weer gemakkelijk kunt opbergen voor het volgend jaar.

 

Product eigenschappen:
Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 124 cm
Ophanghaak: Hinged
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:
Soort lampjes: Led Warm Wit
Aantal takken: 1673
Aantal lampjes: 496