Bristlecone Green 185, LED 184
  • Triumph tree
  • 5 Jaar

Bristlecone Green 185, LED 184


Merk: Triumph tree
EAN: 8712799342378
Garantie: 5 Jaar

Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 185 cm
Diameter: 119 cm
Ophanghaak: Hinged, Folded
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:

De Bristlecone kunstkerstboom is een model uit de Triumph tree basis collectie, de kunstkersbomen die zich onderscheiden door een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit model is voorzien van een mix van harde en zachte naalden waardoor hij zich duidelijk onderscheidt van de plastic kunstkerstbomen van vroeger. Deze kunstkerstboom wordt geleverd met energiezuinige LED verlichting die al in de boom is ingebouwd.

Echte Triumph Tree kenmerken zijn dat de bomen een zeer natuurlijk afwerking hebben Hierdoor zijn de bomen niet van echt te onderscheiden.

Alle Triumph Tree voldoen aan de meest strenge eisen van de Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd).

Bristlecone Green Green 185 LED is een model uit de Triumph Tree Naturals range en heeft standaard 10 jaar garantie. De Bristlecone LED is een boom die bestaad uit mix PE & PVC. De takken van deze boom zijn niet van echt te onderscheiden, de takken en naalden zijn zo goed na gemaakt dat het lijkt of deze boom rechtstreeks uit het bos komt.

Bristlecone Green Green 185 LED:
Hoogte: 185 cm
Diameter: 119 cm
Aantal takken: 686

LED: 184

De naalden van deze boom zijn zo nagemaakt dat deze niet van echt te onderscheiden zijn.

Alle Kunstkerstbomen van Triumph Tree worden geleverd met een stevige metalen voet. Deze voet is aan de uiteinde voorzien van rubber dopjes zodat de vloer niet kan worden beschadigd.

Alle kerstbomen wordt geleverd in een stevige opbergdoos waarin je de boom na de kerst weer gemakkelijk kunt opbergen voor het volgend jaar.

Product eigenschappen:
Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 185 cm
Diameter: 119 cm
Ophanghaak: Hinged, Folded
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:
Soort lampjes: Led Warm Wit
Aantal takken: 686
Aantal lampjes: 184