Frasier Fir Green 215 LED
  • Black box
  • 10 Jaar

Frasier Fir Green 215 LED


Merk: Black box
EAN: 8711473764024
Garantie: 10 Jaar

Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 145 cm
Ophanghaak: Hinged, Folded
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:

De Frasier is een model uit de Black Box Naturals range en heeft standaard 10 jaar garantie. De Frasier Blue is een boom die bestaat uit mix PE & PVC. De takken van deze boom zijn niet van echt te onderscheiden, de takken en naalden zijn zo goed na gemaakt dat het lijkt of deze boom rechtstreeks uit het bos komt.

Echte Black Box kenmerken zijn dat de bomen een zeer natuurlijk afwerking hebben Hierdoor zijn de bomen van Black Box niet van echt te onderscheiden.

Alle Black Box bomen voldoen aan de meest strenge eisen van de Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd).

Frasier Fir Green 215 LED is een model uit de Black Box Naturals range en heeft standaard 10 jaar garantie. De Frasier Green LED is een boom die bestaad uit mix PE & PVC. De takken van deze boom zijn niet van echt te onderscheiden, de takken en naalden zijn zo goed na gemaakt dat het lijkt of deze boom rechtstreeks uit het bos komt.

Frasier Fir Green 215 LED:
Hoogte: 215 cm
Diameter: 145 cm
Aantal takken: 2688

LED: 408

De naalden van deze boom zijn zo nagemaakt dat deze niet van echt te onderscheiden zijn.

Alle Kunstkerstbomen van Black Box worden geleverd met een stevige metalen voet. Deze voet is aan de uiteinde voorzien van rubber dopjes zodat de vloer niet kan worden beschadigd.

Alle kerstbomen wordt geleverd in een stevige opbergdoos waarin je de boom na de kerst weer gemakkelijk kunt opbergen voor het volgend jaar.

Product eigenschappen:
Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 145 cm
Ophanghaak: Hinged, Folded
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:
Soort lampjes: Led Warm Wit
Aantal takken: 2688
Aantal lampjes: 408