Milton Spruce LED 215
  • Black box
  • 5 Jaar

Milton Spruce LED 215


Merk: Black box
EAN: 8712799365605
Garantie: 5 Jaar

Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 127 cm
Ophanghaak: Hinged
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:

De Milton Spruce LED is een model uit de Black Box Classic range en heeft standaard 5 jaar garantie. De Milton Spruce LED is een boom met een traditionele vorm. De takken zijn gemaakt van een mix van PE en PVC. Hierdoor is deze boom bijna niet te onderscheiden van een echte Kerstboom.

Echte Black Box kenmerken zijn dat de bomen een zeer natuurlijk afwerking hebben Hierdoor zijn de bomen van Black Box niet van echt te onderscheiden.

Alle Black Box bomen voldoen aan de meest strenge eisen van de Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd).

De Milton Spruce LED is een model uit de Black Box Classic range en heeft standaard 5 jaar garantie. De Milton Spruce LED is een boom met een traditionele vorm. De takken zijn gemaakt van een mix van PE en PVC.  Hierdoor is deze boom bijna niet te onderscheiden van een echte Kerstboom.

De afmeting van deze Milton Spruce LED:
Hoogte: 215 cm
Diameter: 127 cm
Aantal takken: 1210
De takjes aan het uiteinde van de Milton Spruce LED zijn gemaakt van PE (polyethyleen). Hierdoor is deze boom niet van echt te onderscheiden.

De takken van deze boom zijn door middel van een scharniersysteem al aan de boom bevestigd.

Deze boom is voorzien van energiezuinige LED verlichting. Doordat deze lampjes al in de boom zijn gemonteerd is het niet meer nodig deze lampjes zelf in de boom te hangen en zijn de lampjes altijd mooi verdeeld in de boom en zijn snoeren nauwelijks zichtbaar.

De LED lampjes hebben een warmwitte kleur en deze kleur is niet te onderscheiden van de traditionele gloeilampverlichting.

De LED lampjes hebben een brandduur van meer dan 30.000 uur. Dit is ruim 3 keer zo hoog als gloeilampverlichting en het energieverbruik is 90% lager t.o.v. gloeilampverlichting.

Het aantal LED lampjes in deze boom is: 200 stuks.

Alle Black Box kunstkerstbomen worden geleverd met een stevige metalen voet voorzien van rubber dopjes zodat de vloer niet kan worden beschadigd.

Deze kerstboom wordt geleverd in een stevige opbergdoos waarin je de boom na de kerst weer gemakkelijk kunt opbergen voor volgend jaar.

Product eigenschappen:
Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 127 cm
Ophanghaak: Hinged
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:
Soort lampjes: Led Warm Wit, Replaceable bulb
Aantal takken: 1210
Aantal lampjes: 280