Abies Nordmann de LUXE  SLIM 230
  • Triumph tree
  • 10 Jaar

Abies Nordmann de LUXE SLIM Green 230


Merk: Triumph tree
EAN: 8717669539698
Garantie: 10 Jaar

Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 230 cm
Diameter: 135 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:

De Abies Nordmann de LUXE SLIM green is een boom uit de Triumph Tree Premium Nature collection met standaard 10 jaar garantie. De naalden aan het uiteinde deze boom zijn door middel van spuitgieten gemaakt. Deze boom lijkt zo echt dat het net lijkt of hij zo uit het woud komt.

Triumph Tree kunstkerstbomen zijn van een uitzonderlijke goede kwaliteit. Door zijn stevige takken en de beste kwaliteit kunststof zijn deze bomen zeer mooi te decoren en na vele jaren gebruik niet van nieuw te onderscheiden.

Alle Triumph Tree bomen voldoen aan de meest strenge Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd)

De Abies Nordmann de LUXE green SLIM is een boom uit de Triumph Tree Premium Nature collection met standaard 10 jaar garantie. De naalden aan het uiteinde deze boom zijn door middel van spuitgieten gemaakt. Deze boom lijkt zo echt dat het net lijkt of hij zo uit het woud komt.


De afmeting van deze boom is:
Hoogte: 230 cm
Diameter: 135 cm
Aantal takken: 1989

De uiteinde van de takjes van deze boom zijn gemaakt van polyethyleen. Hierdoor is deze boom niet van echt te onderscheiden.

De takken van deze boom zitten aan de boom bevestigd door middel van een scharnier systeem.

Door middel van een scharniersysteem zitten de takken al aan deze boom bevestigd. 

Alle Kunstkerstbomen van Triumph Tree worden geleverd met een stevige metalen voet. Deze voet is aan de uiteinde voorzien van rubber dopjes zodat de vloer niet kan worden beschadigd.

Alle kerstbomen wordt geleverd in een stevige opbergdoos waarin je de boom na de kerst weer gemakkelijk kunt opbergen voor het volgend jaar.

 

Product eigenschappen:
Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 230 cm
Diameter: 135 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:
Soort lampjes:
Aantal takken: 1989
Aantal lampjes: 0