Forest Frosted Pine Green 185
  • Triumph tree
  • 10 Jaar

Forest Frosted Pine Green 185


Merk: Triumph tree
EAN: 756770520339
Garantie: 10 Jaar

Soort naald: Mix PVC Soft- & Hardneedle
Hoogte: 185 cm
Diameter: 130 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:

Forest Frosted Pine Green is een model uit de Triumph Tree Premium Nature en heeft standaard 10 jaar garantie. De Forest Frosted Pine Green is een boom die gemaakt is van een mix van PE en PVC. Het gebruik van deze materialen geeft de boom een natuurlijk borstelig effect. Hierdoor is de Forest Frosted Pine Green bijna niet te onderscheiden van een echte Kerstboom

Echte Triumph Tree kenmerken zijn dat de bomen een zeer natuurlijk afwerking hebben Hierdoor zijn de bomen niet van echt te onderscheiden.

Alle Triumph Tree bomen voldoen aan de meest strenge eisen van de Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd).

De Forest Frosted Pine Green is een model uit de Triumph Tree Premium en heeft standaard 10 jaar garantie. De Forest Frosted Pine Slim Green is een boom die gemaakt is van een mix van soft en hardneedle. De uiteinde van deze licht opgaande takken zijn gemaakt van lange en harde naalden.. Hierdoor hebben de takken en borstellig effect. Bij de laatste test onder alle kerstbomen kwam de Forest Frosted Pine Green als een na beste uit de test. 

De afmeting van deze Forest Frosted Pine Slim Green:
Hoogte: 185 cm
Diameter: 130 cm
Aantal takken: 942

De takken van deze boom worden eenvoudig in de stam gehaakt door middel van het speciale “hook on” systeem. Met kleurcodes op de tak en stam inclusief een duidelijke Nederlandse handleiding is deze boom in een handomdraai op te zetten.

Alle Kunstkerstbomen van Triumph Tree worden geleverd met een stevige metalen voet. Deze voet is aan de uiteinde voorzien van rubber dopjes zodat de vloer niet kan worden beschadigd.

Alle kerstbomen wordt geleverd in een stevige opbergdoos waarin je de boom na de kerst weer gemakkelijk kunt opbergen voor het volgend jaar.

Product eigenschappen:
Soort naald: Mix PVC Soft- & Hardneedle
Hoogte: 185 cm
Diameter: 130 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:
Soort lampjes:
Aantal takken: 942
Aantal lampjes: 0