Milton Spruce 215
  • Black box
  • 5 Jaar

Milton Spruce 215 zonder verlichting


Merk: Black box
EAN: 8712799365964
Garantie: 5 Jaar

Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 127 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:

De Milton Spruce is een model uit de Black Box Classic range en heeft standaard 5 jaar garantie. De Milton Spruce is een boom met een traditionele vorm. De takken zijn gemaakt van een mix van PE en PVC. Hierdoor is deze boom bijna niet te onderscheiden van een echte Kerstboom.

Echte Black Box kenmerken zijn dat de bomen een zeer natuurlijk afwerking hebben Hierdoor zijn de bomen van Black Box niet van echt te onderscheiden.

Alle Black Box bomen voldoen aan de meest strenge eisen van de Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd).

De Milton Spruce is een model uit de Black Box Classic range en heeft standaard 5 jaar garantie. De Milton Spruce is een boom met een traditionele vorm. De takken zijn gemaakt van een mix van PE en PVC.  Hierdoor is deze boom bijna niet te onderscheiden van een echte Kerstboom.

De afmeting van deze Milton Spruce:
Hoogte: 215 cm
Diameter: 127 cm
Aantal takken: 1210

De takjes aan het uiteinde van de Milton Spruce zijn gemaakt van PE (polyethyleen). Hierdoor is deze boom niet van echt te onderscheiden.

De takken van deze boom worden eenvoudig in de stam gehaakt door middel van het speciale “hook on” systeem. Met kleurcodes op de tak en stam inclusief een duidelijke Nederlandse handleiding is deze boom in een handomdraai op te zetten.

Alle Kunstkerstbomen van Black Box worden geleverd met een stevige metalen voet. Deze voet is aan de uiteinde voorzien van rubber dopjes zodat de vloer niet kan worden beschadigd.

Alle kerstbomen wordt geleverd in een stevige opbergdoos waarin je de boom na de kerst weer gemakkelijk kunt opbergen voor het volgend jaar.

Product eigenschappen:
Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 127 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:
Soort lampjes:
Aantal takken: 1210
Aantal lampjes: 0