Patton Fir 215
  • Black box
  • 5 Jaar

Patton Fir 215


Merk: Black box
EAN: 8711473859911
Garantie: 5 Jaar

Soort naald: PVC hardneedle
Hoogte: 215 cm
Diameter: 125 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:

De Patton Fir is een model uit de Black Box Classic range en heeft standaard 5 jaar garantie. De Patton Fir is een boom met een traditionele vorm. De takken zijn gemaakt PVC Soft. Hierdoor is deze boom bijna niet te onderscheiden van een echte Kerstboom.

Echte Black Box kenmerken zijn dat de bomen een zeer natuurlijk afwerking hebben. Hierdoor zijn de bomen van Black Box niet van echt te onderscheiden.

Alle Black Box bomen voldoen aan de meest strenge eisen van de Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd).

De Patton Fir is een model uit de Black Box Classic range en heeft standaard 5 jaar garantie. De Patton Fir is een boom met een traditionele vorm. De takken zijn gemaakt PVC Soft.  Hierdoor is deze boom bijna niet te onderscheiden van een echte Kerstboom.

De afmeting van deze Patton Fir:
Hoogte: 215 cm
Diameter: 125 cm
Aantal takken: 1053

De takken van de Patton Fir zijn gemaakt van PVC. Hierdoor is deze boom niet van echt te onderscheiden.

De takken van deze boom worden eenvoudig in de stam gehaakt door middel van het speciale “hook on” systeem. Met kleurcodes op de tak en stam inclusief een duidelijke Nederlandse handleiding is deze boom in een handomdraai op te zetten..

Alle Black Box kunstkerstbomen worden geleverd met een stevige metalen voet voorzien van rubber dopjes zodat de vloer niet kan worden beschadigd.

Deze kerstboom wordt geleverd in een stevige opbergdoos waarin je de boom na de kerst weer gemakkelijk kunt opbergen voor volgend jaar.

Product eigenschappen:
Soort naald: PVC hardneedle
Hoogte: 215 cm
Diameter: 125 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:
Soort lampjes:
Aantal takken: 1053
Aantal lampjes: 0