Sherwood Spruce de LUXE 215
  • Triumph tree
  • 10 Jaar

Sherwood Spruce de LUXE 215


Merk: Triumph tree
EAN: 8711473288421
Garantie: 10 Jaar

Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 135 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:

De Sherwood Spruce de LUXE is een model uit de Triumph Tree Premium Nature en heeft standaard 10 jaar garantie. De Sherwood Spruce de LUXE is een boom die gemaakt is van een mix van PE en PVC. Het gebruik van deze materialen geeft de boom een natuurlijk borstelig effect. Hierdoor is de Sherwood Spruce de LUXE bijna niet te onderscheiden van een echte Kerstboom

Echte Triumph Tree kenmerken zijn dat de bomen een zeer natuurlijk afwerking hebben Hierdoor zijn de bomen niet van echt te onderscheiden.

Alle Triumph Tree bomen voldoen aan de meest strenge eisen van de Europese wetgeving (brandveilig: vlam vertragend en EN71-2 gecertificeerd).

De Sherwood Spruce de LUXE  is een model uit de Triumph Tree Premium Nature en heeft standaard 10 jaar garantie. De Sherwood Spruce de LUXE is een boom die gemaakt is van een mix van PE en PVC. Het gebruik van deze materialen geeft de boom een natuurlijk borstelig effect. Hierdoor is de Sherwood Spruce de LUXE  bijna niet te onderscheiden van een echte Kerstboom.

De afmeting van deze Sherwood Spruce de LUXE :
Hoogte: 215 cm
Diameter: 135 cm
Aantal takken: 2166

De takken van deze boom worden eenvoudig in de stam gehaakt door middel van het speciale “hook on” systeem. Met kleurcodes op de tak en stam inclusief een duidelijke Nederlandse handleiding is deze boom in een handomdraai op te zetten.

Alle Kunstkerstbomen van Triumph Tree worden geleverd met een stevige metalen voet. Deze voet is aan de uiteinde voorzien van rubber dopjes zodat de vloer niet kan worden beschadigd.

Alle kerstbomen wordt geleverd in een stevige opbergdoos waarin je de boom na de kerst weer gemakkelijk kunt opbergen voor het volgend jaar.

Product eigenschappen:
Soort naald: Mix PVC & PE
Hoogte: 215 cm
Diameter: 135 cm
Ophanghaak: Afhangen
Met verlichting:
Geschikt voor buiten:
Soort lampjes:
Aantal takken: 2122
Aantal lampjes: 0