Betalingsmogelijkheden

Door uitgebreide veiligheidsmaatregelen is bestellen en betalen bij Kerstbomen-expert.nl veilig. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner Ogone. Het daarom mogelijk dat je de naam van Ogone tegenkomt op je rekeningafschrift. 
Ogone is één van de meest veilige en betrouwbare betaalproviders. Alle betalingsgegevens worden versleuteld via de SSL-methode verstuurd.


IDeal

Betalen met iDeal verloopt via een aantal stappen:

  • Wanneer je gebruik maakt van internet bankieren bij een Nederlandse bank kun je gebruik maken van iDEAL.
  • Zodra je bij de kassa op "Naar betalen" heb gedrukt, kies je voor de betaalmethode iDeal.
  • Je wordt doorgeleid naar je eigen internet bankieren omgeving, waar je betaling klaarstaat.
  • Vul de ontbrekende gegevens in en voer de betaling uit.
  • Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en Kerstbomen-expert.nl krijgt het bericht dat de aankoop is betaald.
  • Direct daarna starten we met de uitvoering van je bestelling. 

Overschrijving

U kunt natuurlijk ook het bedrag zelf overmaken op onze Rabobank rekening o.v.v. uw ordernummer.

Nadat wij uw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling zo snel mogelijk in behandeling genomen. Bij een bestelling via onze webwinkel ontvangt u automatisch een email met betalingsgegevens.

Overschrijvingen op deze manier kunnen 2 tot 5 werkdagen in beslag nemen, houd u hier rekening mee.

 

Creditcard

Bij ons kun je gemakkelijk en veilig betalen met een creditcard. Wij accepteren Visa, en MasterCard. Bij een retourzending zal het bedrag worden bijgeschreven op je creditcardrekening. Je creditcardgegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Kerstbomenexpert.nl heel veilig.

PayPal

Zodra je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je al aangemeld bent bij PayPal kan je direct inloggen en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal kan je je aanmelden als gast of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen.

Rembours

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag plus de extra verzendkosten rechtstreeks aan de medewerker van Post.nl bij aflevering. Vliegengordijnenexpert.nl zal uw bestelling direct na plaatsing verwerken en versturen.

Betalen met Bank Transfer Nederland

Door te betalen met Bank Transfer kunt u de betaling handmatig doen. U hoeft dus niet online bankgegevens achter te laten. Daarbij bepaalt de consument wanneer en hoe hij/zij de betaling uitvoert. Dit is voor sommige consumenten een prettig idee. Niet alleen in Nederland wordt deze traditionele wijze van betalen nog veel gebruikt, maar ook internationaal is de bankoverschrijving een veel gebruikte betaalmethode om online producten en diensten af te rekenen.

Sofort Banking

Met SOFORT Banking is het online betalen eenvoudiger dan ooit! U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.